dijous, 20 de desembre del 2007

Charlie Chaplin al barri

A partir d'avui, el Caixaforum organitza l'exposició 'Chaplin en imatges'. Es tracta de la primera gran exposició dedicada a Charlie Chaplin que es porta a terme a Espanya. L'exposició reuneix al voltant de 300 documents, principalment fotografies, pòsters, material documental i extractes de pel·lícules, alguns dels quals són inèdits. A través d'imatges, la mostra narra la història de Charlie Chaplin (l'actor i la figura pública), des de la creació del personatge de Charlot fins al final de la seva carrera.

'Chaplin en imatges' és una bona mostra per entendre la personalitat de Charlot, la seva transformació, la seva particular expressió corporal i els seus inconfusibles complements (bastó, armilla, bigoti, sabates i bolet), que varen acabar per representar per ells mateixos l'essència del personatge.

El nostre barri torna a figurar a la primera línia de la cultura nacional i espanyola. Un dels tants moments perquè els guatllencs demostrem que ens mereixem tenir el Caixaforum i a Chaplin al costat.