dimarts, 28 d’abril del 2009

El Tour, a Font de la Guatlla

El tercer esdeveniment esportiu més mediàtic del món, darrere dels Jocs Olímpics i del Mundial de futbol, tindrà el barri de Font de la Guatlla com a escenari principal. I és que el Tour de França arribarà a Barcelona el 9 de juliol i tindrà l’Estadi Olímpic de Montjuïc com a final d’etapa. Per tant, els millors ciclistes del món pedalejaran per les rampes de Montjuïc, just a tocar de Font de la Guatlla que tornarà a estar en el focus mediàtic mundial.

L’Ajuntament de Barcelona té previst organitzar diverses activitats per convertir Barcelona en la capital mundial del ciclisme durant uns dies. “Es repartiran cartolines grogues perquè la gent les aixequi al pas dels corredors. És com l’onada dels camps de futbol encara que té més complexitat”, va explicar ahir Pere Alcober, responsable d’Esports municipal, en la presentació oficial del recorregut de la sisena etapa de la millor prova ciclista del món. A part, l’Ajuntament té previst altres activitats paral·leles com col·locar 500 bicicletes estàtiques a l’Arc de Triomf per batre un rècord Guiness, o organitzar les primeres 24 Hores Ciclistes de Montjuïc.

Recuperant el mític circuit d’automobilisme de Montjuïc i commemorant les curses de 24 hores que durant tants anys va albergar la muntanya, el divendres 3 i dissabte 4 de juliol s’organitzarà aquesta cursa de resistència que neix per convertir-se en una de les grans proves esportives de Barcelona. I un cop més, Font de la Guatlla serà part activa d’un esdeveniment de primer nivell mundial.

2 comentaris:

Dino Gelabert-Petrus ha dit...

És un barri molt tranquil...donde lo mismo te roban que te encuentras en mitad de una etapa del tour de francia ;)
bona james!!

mamarracho ha dit...

Es tindrà que anar a veure. Ja em vaig perdre la F1 perquè estava a Amsterdam.